Съпругът на Теодора Духовникова Стефан е твърдо решен да разбере каква е истината и какво всъщност има между половинката му и колегата й Калин Врачански.

Въпреки кадрите, заснети от папараците на Николета Лозанова, на които си личи как магнетичната актриса се натиска с плейбоя в арт гилдията, Стефан не искал да повярва, че майката на двете му деца кръшка, пише в. „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Затова няколко дни след като лъснала истината за аферата на жена му, той издирил телефона на Калин и му звъннал, за да иска обяснение.



Врачански бил втрещен от това обаждане и започнал да мънка, без да знае как да се оправдае. В крайна сметка отрекъл и казал, че целувката била наистина просто приятелска.

Телефонните обаждания на Стефан обаче продължили, съпроводени от съобщения. Най-сетне Калин се принудил да проведе разговор с мъжа на Теодора и да му гарантира, че между него и жена му няма нищо.

Съпругът на Духовникова вече не е сигурен в нищо. Според последна информация, той натирил неверницата, която вече живее на квартира.