Актьорът Стефан Данаилов е приет в болница „Бургасмед“ днес, след като паднал в апартамента си в Приморско. Звездата от „На всеки километър“ прекарва лятото на морето. От болницата официално обявиха, че той е приет със счупване на бедрена шийка и предстои операция за смяна на тазобедрена става. В момента се правят предоперативни изследвания.


Пациентът ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от „Софиямед“, начело от най-добрия в тази област проф. Йотов и ще се положат всички необходими медицински грижи“. Професор Андрей Йотов е най-добрият ортопед и травматолог у нас и е съпруг на вицепрезидента Илияна Йотова. „Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено. Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане. Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки“.

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук след появилите си първоначално информации, че състоянието на Данаилов е доста тежко. Според медици той в никакъв случай не е с опасност за живота, както бе съобщено в началото. Артистът все още е депутат от БСП, но от дълго време не ходи в парламента заради проблемите с очите. Той вижда много лошо и вероятно това е причина за падането. Лечението ще изиска много време, упоритост и рехабилитация, а той ще остане на легло с месеци. Все пак годините на актьора не са малко - 76, подобно счупване е доста неприятно и опасно,