Златка Райкова беше гост на Иван и Андрей, за да разкаже повече за новооткритата си сватбена агенция.

Златка обяви, че е патентовала името си като търговска марка.

Стана ясно, че блондинката вече не се сърди на Иван и Андрей. „Знам, че вашите сценаристи ви слагат думи в устата! След като съм тук, значи съм над тези неща!” – заяви Райкова.

Плеймейтката опроверга слуховете, че се е омъжила. Русокоската обясни, че само за ден се е пошегувала като сменила фамилията си във „Фейсбук” на Лазарова – тази на приятеля й Павел. Това била причината всички медии веднага да „гръмнат” с новината, че се е омъжила.

Като сватбен агент, Райкова се радва на добър интерес към услугите й. Новооткритата фирма на плеймейтката предлага всичко от украса и покани до рокли и пръстени.

Това, че от известно време не се появява по светски събития, Златка коментира така: „По-добре ми е да си стоя вкъщи! В момента няма какво да правя навън!”.

Изкусителката се определя като много добра домакиня. Тя сподели, че няма нужда от други забежки, тъй като с приятеля й Павел флиртуват помежду си. Златка смята, че много повече й завиждат за това, че има човек до себе си, който я обича и се грижи за нея, отколкото за външния й вид. Красавицата е разочарована от това, че заради сериозната си връзка е загубила много приятели.

Засега Златка не смята да се омъжва, тъй като й трябва известен период от време, за да се увери дали това е правилният мъж за нея. Около 2 години според нея е едно нормално време, в което да се опознаят. „Искам човекът, за когото се омъжа, да е първият и последният! Не искам да стигам до разводи!” – категорична бе Райкова. Златка иска да има повече деца, но не уточни колко точно.

За двамата водещи бе любопитно как се приспива вечер красавицата, а тя им отвърна с доза чувство за хумор: „Броя овце!”.