В навечерието на Великден, на 30 април, Трио Сопрано ще поднесат на своите почитатели музикален филм, събрал най-доброто от техния репертоар. Те искрено вярват, че “Тайната на музиката е, че тя започва там, където думите свършват” и с лекота успяват да пленяват с ангелските си гласове.

Трите Диви ни пренасят в магията на любими руски песни на няколко поколения българи.

“Ние правим нашите участия пред хора от различни възрасти, както казват: “От бебе до баба”. Наистина е така, защото много пъти, когато сме на обществени събития и мероприятия има много деца, които се впечатляват от този тип музика, идват и ни питат за песните, за текстовете, за авторите, които са ги писали, което много ни радва. По-възрастните хора, те пък са израснали с това и оценяват качеството и красотата на тези изпълнения, на тази музика и нас това ни радва, че обхващаме много широк кръг от хора. Пишат ни на нашата Facebook страница, на нашия e-mail адрес, хора от различни професии, от различни възрасти и това наистина ни прави много щастливи”, споделя Биляна Андрончева.

За почитателите на класическата музика Трио Сопрано изпълняват едни от най-популярните оперни арии. За музиката, която ги прави истински щастливи, Денислава Станева, говори с много любов.



“Ние изпълняваме, класическа музика, която е основана на модерно звучене с иновативни елементи. Смятаме, че има нужда от такъв тип музика в нашия живот, защото тя е част от всеки един и го докосва по различен начин. Мислим, че това което правим, стига до сърцата на хората, защото го правим с много любов”.

Трио Сопрано ще ви подарят своята “Любов единствена”, поднесена с много финес и грация. В музикалния празник не са пропуснати и някои от най-знаковите български песни.
За тази незабравима музикална емоция, която им подари пловдивската публика, Петя Вардева не пести суперлативи.

“Изключително емоционален концерт. За нас като пловдивчанки, наистина е удоволствие и чест да пеем в родния си град и да получаваме такова посрещане. Много сме развълнувани, очакванията ни се оправдаха и благодарим на публиката, за това, което е и че подкрепя това, което харесваме”.

Източник и сн.: Planeta.tv