"От тия пенсионери, които сте събрали тук, и гейове, и бабички... Кого да съблазнявам?"

Това бяха едни от първите думи на Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова на влизане в къщата на "ВИП Брадър 2014".

25-годишният модел, изглежда усеща, че именно това е идеята на продуцентите - да играе ролята на съблазнителката сред съквартирантите в "образцовия дом" на риалитито по Нова тв.

За момента обаче това не се случва. Кучкова прави впечатление на обикновено момиче, което, по подобие на голяма част от плеймейтките през годините, също е лягало под скалпела на естетичните хирурзи.

Като малка Елена Кучкова мечтае да стане модел. Освен това, иска да бъде актриса и певица.

Родителите обаче имат друго желание - дъщеря им да стане икономист. И след като завършва гимназия в Пазарджик, Елена се насочва именно към икономиката. Записва се в специалност "Стопанско управление" в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

*Красавицата с дипломата си от Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”

По това време красавицата е на 19 г. и има гадже. В началото отношенията им са нормални, впоследствие мъжът започва да я тормози. Това става, след като тя иска да прекрати отношенията си с него. Той не желае, затова насилва момичето психически и физически. Никой обаче не вярва - с нея той е един, а с останалите хора - съвсем различен.

По тази причина момичето се вижда притиснато до стената и единственият възможен изход, който вижда, е да замине извън България. Така заминава за Лондон при сестра си Лазаринка, без дори майка й да знае. Единствените пари, които има, стигат за билет. Не знае английски, няма идея какво ще прави и тръгва само с един чифт дънки.

Близо месец учи английски сама вкъщи, а малко след това започва работа като домашна помощница. Всяка сутрин излиза в 6 ч от апартамента, в който живее със сестра си, и през деня чисти къщи, а вечер - офиси. Всичката работа върши за около 100 лв. на ден. Прибира се в 21-22 ч.

Това продължава около 2 години и Елена решава да се прибере в България. Тук среща следващия си приятел - Стефан Роглев. Двамата се запознават в Слънчев бряг, където той по това време танцува с балет “Максимус”. Влюбват се и веднага заживяват заедно. Елена остава в курорта при Стефан за един месец, после идва да живее в София с него. А за да изкарва пари, става част от женски еротичен балет. За работата помага приятелят й.

*Елена заедно с бившия си приятел Стефан Роглев

“Намерих по-лесен и бърз начин да изкарва пари. Първо беше хостеса, но работата не е добре платена”, разказва Роглев.

Междувременно красавицата ляга под ножа, за да уголеми бюста си. В деколтето си има сумарно 850 кубика, но би искала да бъдат 1000. Всъщност се подлага на 2 операции. С първата уголемяват бюста, а втората се налага, защото имплантите приемат неприятна форма. И след двете операции Стефан Роглев се грижи за нея, защото сама не може. Но не той плаща сметката. Елена сама заделя пари от работата си в Лондон, защото отдавна мечтае за подобрението. То струва около 10 хил. лв. Освен това първата си собствена кола кара едва сега и тя е награда от конкурса “Мис Плеймейт”, който печели миналата година.

“Преди това караше моята кола. Никога не е разчитала аз да я издържам и да давам пари. И двамата работехме и изкарвахме пари, живеехме с общи финанси”, обяснява Роглев.

*Така изглежда плеймейтката, преди да се сдобие със силиконови импланти.

Елена работи и за да може да продължи образованието си в университета. Завършва го миналата година.

Красавицата така и не успява да хареса работата си. “Тя никога не е искала да бъде танцьорка и е казвала много пъти, че не харесва това, което прави, но нямаше други доходоносни опции”, казва бившият приятел на Кучкова пише “24 часа”.

Може би затова Елена престава да работи като еротична танцьорка от момента, в който вижда, че има сериозен шанс да стане новата Мис Плеймейт. От тогава до сега тя е извън еротичните шоупрограми.

Както при всеки конкурс за красота, така и около този, в който Елена Кучкова взема участие, има скандал. Една от останалите претендентки - Джулиана Гани, настоява, че първото място е платено от някой богат господин.

Победителката отрича с довода, че съперницата хвърля тези твърдения 2 дни преди финала на конкурса. Същевременно съвсем независимо и непредубедено Елена е далеч пред останалите във фейсбук класирането.

*Кучкова, преоблечена за представление на еротичния балет, в който участва, преди да стане Мис Плеймейт.

Жълтите вестници и сайтове често пишат за плеймейтката. Това я притеснява по една причина - заради негативното влияние, което оказва върху родителите й.

Малко преди да спечели конкурса на “Плейбой”, Елена Кучкова се разделя със Стефан. Няма кавги и скандали - слагат край на 3-годишната си връзка като приятели.
Двамата дори продължават да живеят заедно и да спят в едно легло още 6 месеца.

В момента момичето продължава да живее само, макар че вече е обвързано. Отказва да разкрие кой е мъжът до нея. Лаконична е, че той се занимава с политика. Близки до Елена също не казват името му, само споменават, че работи за ДПС. В същото време тя често качва снимки, на които позира с тайнствения мъж.

На тях не се вижда лицето, а само малка част от тялото му. Последната серия подобни кадри са от това лято. Заедно с половинката до себе си Елена Кучкова е била на почивка в Гърция.