Анелия се наслаждава на всеки миг, който има в лично и професионално отношение. В последно време звездата излъчва не само много сексапил и красота, но и много добро настроение. Не е ясно дали има някой специален човек в живота на певицата, но едно е сигурно - усмивката не слица от лицето ѝ. Няма как да не забележим и прясно оформената й холивудска усмивка, за която самата тя се похвали неотдавна.

Със скорошно видео изпълнителката привлече вниманието, а в клипчето тя буквално скача от маратонките в токчетата. Клипът е в стил ТикТок, където подобен тип бързо преобличане са хит. Пайнерката е на 39 години, а поведението на хлапачка не я е изоставило. Вместо дъщеря й Ивон да "подскача", майката я задминава по инфантилност, коментират в средите. 

И други такива видеа не липсват в профила на звездата в Инстаграм. Очевидно обаче на нея не й прави впечатление, че такава инфантилност не отива на жена, която гони 40-те. С цел да се котира в актуалните приложения, Анелия е готова дори да пропусне полза за нов хит. "Прави опит да влезе в полезрението на по-младите, които правят точно такива видеа", коментират изявата й.

В клипчето Анелия показва какво точно прави, след като направи традиционната си фитнес тренировка за деня - едва ли ще има изненадани, че след това Анелия излиза с приятелки за кафе или купон, а видеото е заснето в красивия дом на звездата, който преди време тя показа.