Фолкпевецът от близкото минало Магапаса стана баща за втори път на 45 години. Второто му дете се появи цели 22 години след раждането на дъщеря му Кристиана от връзката му с колежката му Мая. Именно някогашната му дуетна половинка бе сред първите, които го поздравиха в социалната мрежа.  

През лятото новината, че ще става баща обяви самият изпълнител в профила си във Фейсбук. "Тройно по-щастливи!" - написа Добрин в социалната мрежа и сподели снимка, на която се вижда, че настоящата му половинка Денислава е в напреднала бременност.

Сега отново от социалната мрежа той сподели радостната новина: „1 декември 2020 год. 52 см 3,830 кг. Нашето малко чудо вече е при нас! Обичаме те безусловно и безрезервно! Винаги ще сме до теб! Обещаваме да сбъднем всичките ти мечти и да имаш най-обичното и приказно детство! Ти си нашата сбъдната мечта! Обожавам те от мига, в който те видях! Не си представях да държа сърцето си в ръцете ми, но е факт, от няколко часа си в ръцете ми, а вече не мога без теб“, цитира Lifeonline.

Припомняме ви, че преди години Мая и Магапаса заминаха заедно с дъщеря си за Америка, където живеят и до днес. По-късно те се разведоха, а Магапаса откри любовта в лицето на настоящата си любима Денислава, която живее в Чикаго. Денислава е едва с три години по-голяма от дъщерята на популярните фолк изпълнители Кристиана. Тя работи в туристическа агенция, а двамата се запознали на парти за българи, на което Магапаса имал участие.