С побъркващ минижуп и изпълнения на хит след хит изненада пловдивската публика неостаряващата прима на българската естрада Лили Иванова. Обикновено 79-годишната изпълнителка излиза на сцената облечена в тесен панталон в любимото си черно, но този път тя се появи в ултра къса пола и доста прозрачен чорапогащник, който разкри перфектните й крака. Звездата пя в зала СИЛА, бурно аплодирана от зрителите, които станаха на крака, за да я посрещнат.


Над 2000 почитатели на певицата изпълнилниха местата в комплекса, който ги приюти, за да ги спаси от поройния дъжд и поредното отлагане на концерта, който първоначално трябваше да е на Античния театър. Лили се качи на сцената на комплекси "Сила" с "Икар“ и отправи финалното си послание с "Присъда“.  Между тях прозвучаха емблеми като "Щурче“, "За тебе бях“, "Искам те“, "Този свят е жена“, "Стъклени стени“ и много други. На сцената до нея бяха едни от най-добрите музиканти на България като Ангел Дюлгеров, Огнян Енев и Орлин Цветанов. 

Лили се отдаде напълно на пловдивската публика, като не пропусна да направи и традиционната си обиколка на залата, за да зарадва почитателите си отблизо. Разбира се, пловдивчани не й останаха длъжни и я обсипаха с цветя и бурни аплодисменти на крака. Лили не забрави да благодари на спонсорите на турнето си, на кмета Иван Тотев, както и на "единствения си приятел в парламента“ Димитър Главчев.