Валери Божинов показа среден пръст на приятеля си Ванко 1, който ден преди сватбата на Петко и Яна се изяви в интервю с тях в предаването на все още законната му жена Николета Лозанова, пише ''Всеки ден''.

Футболистът сам се похвали със снимката, която документира „паметния" му жест.

Не е ясно защо го е направил, но се вижда, че не е било с лошо чувство, съдейки по щастливата му усмивка.

Рапърът очевидно също не се сърдеше, по-скоро се забавляваше с хрумката. По стар български обичай той се беше разгърдил в разгара на събитието, показвайки ясно, че ризите не са обичайното му облекло и ги слага само при крайна наложителност.

Валери пък се беше барнал в доста спортен тоалет, който обаче му беше простен с идеята, че все пак не той е младоженецът.

Според друга информация обаче, неприличният жест е бил за Мариян Димитров, с когото медиите преди време свързваха Валери - разбира се с намек за гей връзка между двамата.

''Здравейте! Ако се чудите на кого праща среден пръст Валери Божинов на снимката от вчерашната сватба, отговорът е НА МАРИЯН ДИМИТРОВ. Бях на тази сватба и станах свидетел на какви ли не грозни погледи и шеги от страна на компанията на Божинов към момчето. Не разбрах с кого е дошъл Мариян, но очевидно беше поканен, защото с Яна си чуруликаха и се кикотеха доста. Нека да приемем, че съм анонимен източник.'', пише нашият информатор на редакционната ни поща.