Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм определено е под постоянно наблюдение от страна на медии и общество.

Двамата богати родители твърдят, че се опитват да осигурят на наследниците си нормално детство въпреки цялото това внимание. Явно независимо колко пари имаш, отглеждането на четири деца е трудна задача.В интервю за спортния канал на CNN, Дейвид разказва как 14-годишният му син Бруклин става все по-независим и общува добре със своите връстници. 38-годишният футболист споделя:

"Най-големият ми син е в такава възраст, когато иска да прави разни неща и да ходи на разни места, но ние понякога се опитваме да го вразумим. Ако трябва да съм честен обаче, позволяваме на децата си да правят 99% от нещата, които искат, просто защото се стремим да им осигурим нормален живот.”.

Заради своята кариера на футболист и модел, на Дейвид му се налага да прекарва дълго време далеч от Виктория и децата им - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. В момента семейство Бекъм живее в Лондон, а Дейвид играе в Париж, пишат от jenite.bg.

"Само за малко ще сме в тази ситуация, но ми е трудно да съм далеч от децата всеки ден. Ала те ме разбират; разбират, че тате работи здраво”.