С първия си сингъл за 2016 г. едни от най-популярните хип-хоп артисти на българската музикална сцена, дуетът Pavell & Venci Venc’, дават заявка за пореден път да окупират музикалните класации и плейлистите на клубовете.

Новият проект, чиято премиера онлайн и в ефир се състоя на 1-ви април, носи заглавието “SeTaaBrat” – фраза, която феновете на дуото припознават като негова запазена марка и своя философия.



„В основата е идеята за силата да се абстрахираш от маловажните неща, от модерните окови на реалността...„‘Се таа, брат“ обединява хората с алтернативно мислене от новата генерация“, пояснява Venci Venc’, който е съавтор на текста на песента заедно с Pavell. Автор на музиката е републиканският шампион по бийтбокс за 2011 г. - Искрен Тончев-Iskrata.



За видеото на “SeTaaBrat” Вирджиния Рекърдс и артистите се доверяват на Люси Иларионов, с когото работят за първи път. И крайният резултат е впечатляващ. "Много приятно изненадан съм от тези момчета - готини хора и страхотни професионалисти, с които работата е удоволствие. Очарован съм!", споделя режисьорът. По негова идея изпълнителите разкриват своята щура, дори на моменти необуздана страна на фона на динамично редуващи се пост-апокалиптични картини, уловени от камерата на оператора Андрей Андреев. За визията на Pavell & Venci Venc’ екипът е избрал модели на Velentino и Ermano Scervino от PAP Fashion Boutique.