Изглежда, че наистина харесва определен тип мъже, пише "Дейли мейл".

Кели Брук беше забелязана да се сближава с красив играч на ръгби по време на празненството за 31-вия й рожден ден в Лондон.

Той по някаква случайност е бивш съотборник на бившето й гадже Дани Сиприани.

Кели не можеше да си свали усмивката от лицето и прекара вечерта залепена до 25- годишния Том Евънс.

Кели беше забелязана да прегръща бившия международен ръгбист от Шотландия, на пристигане за тържеството с приятелите й.

Еванс игра за лондонските “Wasps” с бившия на Кели – Дани Сиприани от 2004 до 2006. Но му се наложи да се откаже от спорта като цяло, след ужасяващ, почти фатален инцидент на терена през февруари тази година.



*Нова любов? Кели Брук беше забелязана да прегръща играча на ръгби Том Евънс по време на тържеството за рождения й ден в Лондон



*Докосване: Том не можеше да си свали ръцете от нея пред хотел „May Fair” в 3 сутринта, след партито в „Mahiki”

Ръгбито, обаче, изобщо не беше на първи план в мислите на красивия спортист, докато празнуваше с Кели рождения й ден на вечеря в „The Dorchester Hotel”, последвана от парти в нощния клуб „Mahiki”, и след това хотел „May Fair” до 3 сутринта за няколко сутрешни питиета.



*Рицарски: 25-годишният ръгбист защитаваше Кели, докато си проправяха път през тълпите

Когато се върнаха в хотел „May Fair”, за да продължат веселбата, Том я прегърна и дори ръката му изглежда беше върху гърдата й, докато влизаха вътре.

Кели беше облечена в къса черно-сива рокля с животински десен, високи токчета на "решетки" и бледо-розова чанта, но въпреки отворените й обувки, липсата на палто и ниските температури, не й беше студено.

Групичката бяха във весело настроение, на излизане от такситата, забавлявайки се около рожденичката.



*Дани кой? Моделът и Том, който играеше международно ръгби за Шотландия се радваха да бъдат снимани заедно



*Госпожица Брук изглеждаше погълната от разговора с Том, в ъгъла – далеч от останалите

Измежду празнуващите на рождения й ден бяха Прия Калидас и комика Джак Уайтхол, с които тя е била забелязвана няколко пъти през изминалите седмици.

Звездата от формула 1, Джейсън Бътън също беше в „Mahiki” по-рано тази вечер.

Кели беше обсипвана с внимание и подаръци през цялата вечер, разнасяше чанта от Selfridges с картичка: „Скъпа Кели, честит рожден ден. С много обич, от Алекс.”

По едно време й беше подарена и една жълта роза, която тя стисна и помириса, докато си говореше с Том в „May Fair”.



*Купонджии: Кели и приятели отпразнуваха 31-вия й рожден ден

Двойката изглеждаха потънали в разговора настрана от другите, Кели загледана в него, докато той й говори.

Кели се раздели с ръгбиста Дани Сиприани през юли, след 2 годишна връзка. Сега той живее в Австралия и играе за „Melbourne Rebels”

Евънс, описан като „красавецът на шотландското ръгби” се появи в пресата през февруари, след като сблъсък с Ли Брън по време на мач между Шотландия и Уелс на стадиона „Cardiff's Millenium”, почти го остави парализиран.

Възстанови се от гръбначното нараняване, но никога няма да е достатъчно силен за да играе професионално ръгби отново.



*Среднощни веселяци: Комикът Джак Уайтхол също присъства на тържеството, което продължи до ранните часове на деня



*Страхотна вечер: Рожденичката беше в добро настроение

Братът на Том – Макс играе за шотландския национален отбор, а братята са братовчеди на радио диджея - Крис Евънс.

Междувременно, вероятната обещаваща любов може да не е единствената причина за доброто настроение на Кели. Има слухове, че е възможно да участва в римейк на „Ангелите на Чарли” в Щатите.

„The Daily Mirror” съобщи тази седмица, че звездата от „Piranha: 3D” се спряга да се въплъти в ролята на една от най-бляскавите детективи в римейка на класическия телевизионен сериал от 70-те.

Както се споменава, телевизионните босове Майлс Милър и Ал Гот, които работиха с Кели по време на работата й в четири епизода на „Smallville” през 2001, са се обърнали към нея.



*Красавец: Бившият международен играч е наречен „красавецът на шотландското ръгби”



*Ужасяващо: Спортистът, който е братовчед на Крис Евънс, не може да играе вече професионално ръгби, след почти фатално нараняване на врата, по време на игра през февруари

Източник каза:”Ал и Майлс познават Кели от „Smallville” и мислят, че тя е изгряваща звезда. Вместо да взимат утвърдени звезди, продуцентите искат да намерят по-неизвестни актриси, за да ги превърнат в известни имена - точно както стана през 70-те с Кейт Джонсън, Фара Фосет и Жаклин Смит.”

„Кели отговаря на изискванията. Тя е великолепна, страстна, атлетична, добра актриса и най-важното – продуцентите мислят, че американските зрители, ще я обикнат”.

Кели разгърна актьорските си умения през уикенда, когато участва в „Old Vic’s annual 24 Hours Celebrity Play Gala”, заедно със Сиена Милър.



*Кели, снимана миналата година, излизаше две години с по-младия ръгбист Дани Сиприани, бивш съотборник на Еванс