Снимка на родната звезда бе наредена сред едни от най-опасните джихадисти в света, пише HotArena.

Авторът на колажа е обединил фотоси на членове на „Ислямска държава“, показвайки образите им в реалния живот и на бойното поле. Незнайно как и защо там е намърдан и ликът на Васко. Колажът за минути взриви интернет пространството, а ромският славей се превърна в един от най-издирваните престъпници в света. Самият Азис беше залят от въпроси на фенове, които се опитваха да си обяснят нелепата грешка.

Въпреки целия абсурд на ситуацията някои сериозно се усъмниха, че е възможно певецът да има връзка с терористична организация номер едно в света. Променената визия на фолкзвездата наистина напоследък е започнала да напомня на арабска. Мургавата кожа, черната къдрава коса, брадата и рунтавите вежди са досущ като на човек от третия свят.

Друга причина за възникналата грешка може би е екстравагантният стил на родния изпълнител, който открай време си падал по камуфлажните роби и не един и два пъти се е появявал по участия във войнишки стайлинг. Азис искрено се обидил от жестоката гавра с личността му и също сподели снимката в личния си профил във фейсбук, за да я опровергае от първо лице.

„Да се смея ли, да плача ли?!“, написа звездата под фотото, което никой от приятелите му не посмя да коментира. Според близки до звездата много е възможно някой нарочно да го е вкарал в колажа с цел да предизвика скандал. Други пък са на мнение, че ромският славей най-вероятно им е заприличал на някого и просто са се припознали.

„Азис трябва да проучи кой е виновникът за тази глупост и да си търси правата по законов ред. Заради едно недоразумение го изкараха престъпник. Само да не вземат да го пуснат и за издирване! Това е страшен удар по имиджа му и чиста подигравка“, коментират в светските среди.