Виктория Петрова за пореден път бе набъркана в скандал.

Шумни оргии до 6 часа сутринта, стенания, пъшкания и силна музика в мъжка компания. Това са били длъжни да „търпят” комшиите на Виктория Петрова. Според тях чаровната водеща на bTV хич не е такова вакло агънце, каквото изглежда, а разюздана нимфоманка.

Повод за скандалните слухове е нощта на 29 януари. Тогава Виктория Петрова си устроила купон с приятели, който продължил до късни зори, пише „Шок”, цитирайки съседи на новинарката. По думите им партито бързо се превърнало в оргия, като от апартамента на Петрова се чували женски стенания, викове и шумна музика.

Версията на водещата обаче е съвсем различна. Журналистката е вдигнала ръце от съседката си, която имала сериозни проблеми с алкохола. Виктория Петрова се оплаква, че лудата й комшийка й отровила живота с постоянните си истерии.

Съседката пък твърди, че водещата постоянно й тракала с токчетата си и не можела да си почине. „Да си обуе пантофи, какво ми се разхожда у дома на токчета, никой не може да спи от нея”, сърди се комшийката на Виктория Петрова.

Повечето обаче са склонни да вярват на журналистката, която има репутация и авторитет в обществото, отколкото на някакво лудо бабе. Според запознати, зевзеци се възползват от известността на новинарката, за да я злепоставят и да печелят пари от жълти медии със сензации.

„Виктория в оргии?! Какви са тези измислици. Тя е най-праволинейният човек, когото познавам, как може да разпространяват такива грозни слухове за момичето”, възмущава се колежка на журналистката.

Източник: Razkritia.com