Сред VIP гостите, дошли да видят на живо примата на балканската музика, бяха Мика Стоичков, Деси Зидарова, Христина Витанова и много други известни личности.

Повече от 16 000 души посрещнаха кралицата на Балканите Цеца на градския стадион в Несебър снощи. Звездата пя повече от два часа, изпълнявайки всички свои най-големи хитове. Публиката оставаше без дъх всеки път щом чуеше първите акорди на превърналите се в класика Kukavica, Pile, Lepi grome moj, Maskarada.

Развълнувана от възторжения прием на хилядите фенове, Цеца не скри емоциите си и развя българския национален флаг в края на шоуто.



Сред VIP гостите, дошли да видят на живо примата на балканската музика, бяха Мика Стоичков, Деси Зидарова, Христина Витанова и много други известни личности, както от артистичния, така и от политическия елит на страната.

Голям фен на Цеца се оказа и олимпийската ни шампионка Станка Златева, която не спря да се забавлява заедно с голямата си компания.



Звездното шоу стартира ударно със специално подготвена за целта програма на Анелия. Родната любимка излезе на сцената заедно с бенд от 12 от най-добрите български музиканти под ръководството на Дани Милев. Анелия изпя най-големите си хитове, с които екзалтира феновете преди появата на кралицата на Балканите.