Двама от най-големите спортисти в днешно време - Кристиано Роналдо и Рафаел Надал, се събраха за заснемането на уникална реклама.

Американският концерн "Найки" привлече две от най-големите звезди от света на футбола и тениса, за да съчетае двата спорта в атрактивна реклама на новия си продукт - бутонките "Mercurial Vapor VIII".

Те се надиграват на тенис-корта, където Кристиано демонстрира футболните си умения с малката тенис топка. Въпреки това той побеждава своя съперник, заради отличния контрол, който дават новите бутонки на "Найки". След това двамата разменят ролите си, като Надал побеждава звездата на Реал Мадрид на джитбол, обувайки бутонките на съперника си. След успеха си испанецът не иска да върне "магическите" обувки на Роналдо.

"Снимките с Рафа бяха едно наистина различно преживяване. За мен беше истинско удоволствие, много се радвах", заяви след заснемането на рекламата Роналдо.

"Много обичам футбола. Мога да гледам Роналдо и неговите съотборници по цял ден", коментира пък бившият световен №1 в тениса.

Източник: