се оказа една от най-атрактивните звезди по време на церемонията по връчване на наградите People’s Choice 2019. Компания на сексапилната риалити звезда правеха не по-малко магнетичните ѝ сестри Клои и Кортни, както и екстравагантната им майка Крис Дженър. Ким, която наскоро се оплака, че е качила близо десетина излишни килограма, определено не се отказва от страстта си към тесните дрехи.

Напук на натрупаните мазниники около ханша предизвикателната брюнетка се появи на бляскавото събитие в дълга, прилепнала по тялото, рокля със змийски принт. Шармантният тоалет с открито широко деколте е дело на Донатела Версаче. Въпреки наедрялата фигура, признаваме, роклята стои изключително секси на Кардашиян, имайки предвид плоския корем и изваяната талия на моделката.

Наблюдатели обаче не пропуснаха да отбележат, че изваяните си форми телевизионната звезда със сигурност дължи на новата си колекция стягащо и оформящо бельо. Модни критици изразиха и критично отношение по повод избора на Ким за деколте, което, според тях, далеч не се вписва в границите на пищния ѝ бюст. Осъдителни оценки не липсваха и по отношение на наедрелите глезени на Кардашиян, които по думите на някои медии трудно биха могли да се нарекат грациозни в компанията на здраво впитите в тях каишки от сандали, придаващи на прасците ѝ вид на "колбаси в стегната мрежа".

Апропо, Ким наскоро си постави цел – да отслабне до навършването на 40 години. Звездата все още има време. Бляскавата кръгла годишнина тя ще отбележи след година, през октомври. „Спортувам много, но всичко е заради храната“, призна неотдавна надарената дама в Instagram Stories.

източник:woman.bg