Надя и Алекс разкриха какви са причините, за да се разделят с Deep Zone. В телевизионно интервю двамата обясниха, че все още не са решили как ще продължат професионалния си път.

"Многото компромиси от моя страна и от страна на Алекс ни доведоха до този край. Това не е проблем от онзи ден. Интелигентните хора трябва да правят компромиси. Това е нормално и в реда на нещата, но в един момент, когато правиш прекалено много компромиси, а не срещаш същото нещо от отсрещния човек, просто няма как да станат нещата. Правехме компромиси с много неща - било то с музика, било то от морална гледна точка. Тепърва ще решим как да се представяме пред публика, но имаме много идеи" - споделя Надя пред БТВ.

Алекс не крие, че взаимоотношенията в групата не са били добри, което от своя страна също е довело до вземането на това решение.

"Започнахме да имаме конфликти и неразбирателства. Обстановката въобще не беше приятна. Искаме да се развиваме. Имаме много проекти заедно с Надя и по отделно" - казва той, пише signal.bg.