Семейството за пример във фолка – Коцето и Надя, вече се хванаха за гушите и сложиха край на безоблачното си съжителство.

Покрай ангажиментите на фолк певеца с новата му дискотека в студентски град той все по-често закъснявал вечер, а Надя се изнервяла от ревност.

„Трябва да гледам детето, да си стоя само вкъщи и ми е много мъчно понякога, че не мога да бъда с него“, оплака се блондинката.

Коцето пък от своя страна ревнувал, защото си мислел, че жена му обръща повече внимание на едногодишната Мариана, отколкото на него, съобщава вестник „Женски тайни“, цитира kliuki.net.

„Налага се да съм по-тих вкъщи, телевизия въобще няма – все едно сме като в завод „Тих труд“, жалва се Константин.

В знак на протест той поверил цялата домакинска работа на Надя и вече нито готвел, нито миел чинии, а дрехите си разхвърлял по пода.

*Надя и Константин (Снимка: Син сити)

„Коце преди беше най-идеалният мъж на света! Готвеше, чистеше, пускаше пералня, учеше ме как да простирам. Но сега, след като ме научи на всичко това… познайте!“, протестира младата майка.

Скандалите на битови теми стават все по-чести между все още влюбените съпрузи.

Познавачи на брачния живот обаче прогнозират, че след като се поизнерви още малко, Надя ще стане същата като бившата на мъжа си – фолк дивата Райна.

„Райна все ми правеше забележки, че мириша на цигари и алкохол, вдигаше ми скандали, а Надя ми се радва, като се прибера“, похвали се преди време Коце.

Отношенията с младата му съпруга обаче едва ли ще останат същите след петгодишен брачен живот, смятат негови познати.

*Константин и Надя (Снимка: Биад)