Андрей Арнаудов дари с лъскав „Мини Купър” половинката си Надя. Водещият на „Къртицата“ материализира чувствата си към новото си старо гадже като се оръси за скъпото возило.

Експерти в авто бранша коментират, че колата струва около 40 000 лева, но ако е с включени екстри–цената й може да скочи до 55 000 лева. Колата на Надя не е нова, така че Андрей е успял да икономиса някоя и друга хилядарка. Освен това взел возилото на лизинг, за да не вкарва накуп толкова солидна сума.

Мечтата на водещата на бившето предаване „Елит” е да лети напред-назад с подобен скъпарски автомобил. Който изглежда впечатляващ не само с оригиналния си дизайн, но и с високите си мощности. Андрей пък бил много доволен, че жеста към старата му любов бил приет с голяма радост.

С луксозния подарък Арнаудов показа, че старата любов ръжда не хваща и след сръбкинята Даниела и танцьорката Маргарита Будинова явно реши, че дамата на живота му е именно Надя, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net. Този път романсът им е повече от истински и нищо чудно да прерасне в стабилна семейна връзка, прогнозират техни общи познати.

*Надя

Снимки: Bulphoto