Изневери, нонстоп пиянски запои, бели прахове, скандали с любовници… Какво ли не търпи горкото Наде в името на брака си с фолк певеца Константин.

Но всяко нещо си има цена. А нейното търпение се заплаща с чести почивки в чужбина, екзотични екскурзии и шопинг туризъм, пише Hotarena.net.

Да, наглед миловидната Надя много добре си прави сметката защо търпи многобройните изневери на Коцето. И със сигурност причината не е в добре изглеждащите рога на главата й!



Надя никак не е глупава! Тя хваща Коцето още като ученичка, като малко след като завърши училище, вече е бременна от него и отърване няма.

Не че хубавицата не е чувала за похотливия му нрав, не че не е чела за многобройните му изневери, но тогава 20-годишната Надя си прави други сметки. „Какво като ми кръшка?! Нека си хойка! Стига да ме води по почивки и да ми купува дрешки“, обяснявала пред приятелки току-що завършилата ученичка.



Тя вярвала, че всеки мъж изневерява, но не всеки мъж разполага с толкова пари! А Коцето си ги има в изобилие.

Като негова съпруга и майка на детето му, Надя добре знае, че няма да е лишена от нищо и животът й ще е уреден, дори и да се разведат.



И днес, след 3 години брак, Надето вече бере плодовете от връзката си с Коцето. Някои от тях са изгнили като изневерите му, други са свежи като марковите й дрешки и почивките в чужбина, но съпругата на фолк певеца ги преглъща, без да мърмори.

„Още когато връзката им стана сериозна, Надя знаеше с какво се захваща, чувала беше как е изневерявал на Райна. Примири се с това и реши, че няма да прави грешката на Пилето, като му мели сол на главата постоянно. Кротува си и тънко му опразва джоба“, кискат се нейни приятелки.