Съпругата на фолк певеца Константин – Надежда е решена да мине в отбора на дамите със силиконов и пищен бюст.

Хубавицата изпитвала комплекс от малката си гръдна обиколка, заради което вече си запазила час при столичен пластичен хирург.

Още като се запознала с Коцето Надя не харесвала размера на деколтето си. Тогава обаче певецът категорично забранил на приятелката си да прави каквито и да е пластични интервенции върху себе си, преди да го дари с наследник, информира в. „Всеки ден“, пише hotarena.net.

В края на 2010 г. Надежда сбъдна мечтата на Константин да бъде баща, дарявайки го с първата им рожба Марияна. Близо година след раждането съпругата на известния певец кърмеше бебето, въпреки притесненията какво ще причини това на бюста й.

*Коцето с дъщеря си

Резултатът е повече от видим – гърдите на Надя буквално са изчезнали и трениращ тийнейджър има по-голям бюст от нейния. Коцето дори си позволявал да се шегува с нея, че бившата му Райна, която е певицата с най-малки цици, също имала по-големи гърди от нейните.

*Коцето с Райна и Надя

От няколко месеца насам Надя не спирала да прави консултации с различни столични хирурзи относно това какъв тип импланти биха били най-подходящи за нея и кога може да се извърши процедурата. Въпреки че е цицоман, Коцето не държал половинката му да е с огромен бюст, тъй като си я обича и такава, но все пак й дал зелена светлина да легне под ножа, за да надуе деколтето.

Мълвата реди, че желанието на Надя да се сдобие със силиконов бюст, било подтикнато и от слуховете, според които, Коцето си ляга с най-надарената изпълнителка – Преслава. Съпругата на певеца не искала да отстъпва на никоя жена по бюст и смятала, че ако пайнерският изпълнител й кръшка, то е заради мерака му да мачка големи гърди.

*Коцето си пада по големи цици