Константин, освен хитов изпълнител, е любящ и грижовен баща, който не пропуска случай да зарадва своите наследници. Поредната вкусна изненада, приготвена от него собственоръчно, тази сутрин очакваше на масата цялото семейство.

“Децата да се събуждат, а тати е станал в 6 часа, за да направи баница...”, написа певецът в официалния си профил във Facebook.

Константин неведнъж е демонстрирал своите кулинарни способности, а след днешния шедьовър Надя го натовари с отговорната задача да приготви празничната баница с късмети.

Професионалните ангажименти в Новогодишната нощ, ще отведат изпълнителят на парти в “Пайнер Клуб” в София. Константин ще забавлява с най-големите си хитове своите почитатели в първите часове на Новата 2018 година.

Със сигурност една от песните, които със сигурност ще прозвучи, е “Гол” - триото с неговите колеги и приятели, Борис Дали и Илиян. Видеоклипът се радва на голям интерес, а доказателство за това са близо 1,5 милион гледания в PlanetaOfficial, съобщават от музикалния канал.