Актрисата Надя Иванова изплака, че няма мъж до себе си, но мечтае да стане майка. Затова тя се включва в кампанията срещу ниската раждаемост, която предвижда възможност за замразяване на яйцеклетки.
„От един момент нататък се замисляш, че бременността не се случва в нормалното за това време. Тя не винаги се получава според нашите планове. Оказа се, че този процес зависи от много фактори, така че жените трябва да направят оценка на резерва си от яйцеклетки”, сподели бившата водеща на „Елит” в предаването „На кафе”.

„Много жени са в моето положение-искат да имат дете и не са физически увредени, но не намират партньор”, призна Иванова, която се завърна на телевизионния екран със сериала „Скъпи наследници”. Според нея виновни за това са повечето мъжете, които отказват да поемат отговорността да бъдат бащи.
Тя вече е лице на известна болница, а и се радва на двама племенници – на две и три годинки, които живеят в Пловдив. Припомняме, че Иванова имаше роман с продуцента Андрей Арнаудов, който наскоро стана баща. Последната й връзка бе с Йоло Йолов, който почина изненадващо от мозъчен аневризъм.