Красавицата Надя от предаването "Елит", което преди време вървеше по БНТ, е сред заподозрените участници в новия "ВИП брадър" по Нова тв, научи "Труд".

В момента тя преговаря с продуцентите от "Олд скул" за хонорара си.

Брюнетката обаче беше предпазлива и обяви, че не се е и замисляла дали да се включва в това шоу.

"В момента си почивам и изчаквам старта на нов тв проект наесен, но понеже не съм подписала договор, нищо повече не мога да кажа", каза тя.

Бившата водеща е известна и като бивше гадже на продуцента Андрей Арнаудов, който пък е близък с "шефа" на "Биг брадър" у нас - Нико Тупарев. Влизането на Надя в къщата в Нови хан може да е начин да предизвикат и самия Андрей да се включи в шоуто.

Още повече след като стана ясно, че екипът на воайорското шоу не може да разчита на други от козовете, които имаше - партньора на Андрей - Иван, и възлюбената му Ирина. Двамата категорично отказали.

В предишното издание на "ВИП брадър", което беше благотворително, вече се включи друг от бившите на Надя - Емил Кошлуков. Тогава победи Део.

От шоуто обаче са ударили на камък и в преговорите с друга бивша звезда от небосклона на БНТ1 - Ива Екимова. Навремето тя водеше "По-добре късно, отколкото никога". Въпреки че предложили 50 хил. лв. и тв слава, Екимова, която в момента се занимава с пиар и преподава в НБУ, не се съгласила да се включи в проекта, твърди източник на "Труд".

Почти 100% зрителите на "ВИП брадър" обаче ще се забавляват с изпълненията на Деян Неделчев, по-известен като Икебаната заради едноименната си песен. Според неофициална информация той се е договорил за участието си в предаването с многобройните камери за сума в рамките на 10 000-15 000 лв.

От екипа на Нико Тупарев упорито преследвали олимпийската шампионка по спортна стрелба от Сидни и Атина Мария Гроздева, научи още "Труд". На нея дори предложили повече от 50 000 лв., но какви са резултатите от преговорите още не е ясно. Златното ни момиче вече веднъж беше част от тв експеримента преди 3 години в споменатото благотворително издание.

В къщата в Нови хан може да видим и писателя Любен Дилов. Той обаче има сериозна работа като сценарист на сериала "Седем часа разлика", който върви по конкурентната Би Ти Ви и затова там ситуацията е деликатна.

И докато екипът продължава да договаря сумите, срещу които известни и позабравени муцуни да се появяват пред камерите, четвъртата къща за ВИП изданието вече се строи.

Тя ще се простира на 700 кв. м и се прави изцяло от екоматериали и в цветове от топлата гама. И този път ВИП участниците ще се радват на луксозни придобивки като фитнес, басейн и зимна градина, ще имат две спални и три бани.

Но и те като редовите българи няма да могат да пушат вътре, нищо че къщата реално не е обществен обект. Ще припалват фасове в специално обособен кът в двора.

Новата постройка ще бъде готова в началото на септември, като по неофициална информация стартът на шоуто ще бъде на 17 септември.
За да влязат в график, над 150 строителни работници действат денонощно на терена в Нови хан.