В края на лятото Надя ще издаде първото си парче след раздялата с Deep Zone. В началото на 2015-а тя и още един от членовете на електронната банда - Алекс Кипров, решиха да напуснат групата.

"Отношенията в последните месеци помежду ни в Deep Zone куцаха. А не е хубаво да правиш неща, които много обичаш, в съчетание с негативна енергия от двете страни. Затова решихме да се сбогуваме с това и да започнем на чисто, да реализираме нашите проекти" - обяснява Надя пред "24 часа".

Разговорът за разцепването на групата станал абсолютно спонтанно. Всички били заедно в звукозаписното студио и след дълги разговори съобщили на другите двама членове - Дидо и Любо, че напускат. А причините били изкарани на масата - компромиси с музика, от морална гледна точка и конфликти за много и различни неща.

"Решихме по човешки да приключим взаимоотношенията си. Беше неочаквано, защото вече бяхме поели участия" - разказва Надя. Въпреки това тя и Алекс решили да бъдат професионалисти и да поемат ангажиментите. Никой не се опитал да ги разубеждава за напускането, защото било пределно ясно, че всичко приключва.



Сега обаче двамата продължават напред. В началото след напускането нямали ясна концепция какво ще правят оттук нататък. Впоследствие идеята им се избистря - Надя ще бъде лицето на техния продукт, а Кипров ще бъде нейният музикален продуцент.

"Алекс не жадува за популярност и за сцена. Роден е, за да прави музика. Той идва с мен винаги по участията. Пуска музиката, прави шоуто и абсолютно всички бийтове" - обяснява 26-годишната певица.

В неговото студио работят сега. Нямат задължително време в деня, което да отделят за правене на музика.

"Най-често той прави инструментали и ми ги дава да ги чуя, за да кажа дали ми харесват. А на мен винаги ми харесват, защото сме много еднакви" - разказва певицата.

Тя се грижи за думите в песните. "Много обичам да пиша текстове, а съм най-добра в любовните текстове. Това ми е музата. На първото ни парче, което ще стане факт в края на лятото, живот и здраве, аз съм писала текста" - допълва певицата.

Много малко изпълнители у нас си правят текстовете сами, тъй като повечето разчитат на утвърдени текстописци. Тя обаче умее да пише добре и текстове на английски.

Явно химията в музиката им се получава, защото имат записани вече няколко парчета. Към първото ще заснемат и видео.

Отделно Надя има и едно записано парче с Иван Тишев от "Революция Z", но ще го пуснат, когато му дойде времето. Двамата са заедно от вече близо 2 години, а преди 2 месеца бяха на романтично пътуване в Сицилия.