Шавливият Константин вече трябва много да внимава къде и с коя се заиграва.

Най-новата клюка, която върлува в клюкарските среди е, че ревнивата съпруга на певеца - Надя, се прави на детектив и следи мъжа си с джипиес. На сладникавата чалга половинка й писнало да чете и слуша за задявките на Коцето и решила да вземе мерки.

Бившият спортист си позволявал доста разкрепостено поведение в кръчмите из провинцията, успокоен от това, че е далеч от жена си. Както обаче често се случва, на точното място попадали точните хора, които не оставяли нищо скрито-покрито от Надя.

На блондинката й писнало да се чуди дали всички писания за изневерите на мъжа й са верни. Затова си наумила да провери. Тя се свързала със специалисти, които тайно инсталирали шпионски софтуер в телефона на Константин. Посредством програмата всички изходящи обаждания към номера на певеца, както и кратките му съобщения в пълния им текст, започвали да се появяват като рапорти на екрана на лаптопа на хитрото Наде.

Отделно палавия изпълнител бил следен и с джипиес. С помощта на навигационната система ревнивата съпруга се информирала за местоположението на Коцето и сверявала дали той не я лъже.

Всъщност шпионските прийоми Надя приложила най-вече заради Ели Кузмова. Цицорестата съквартирантка от "Биг Брадър Фемили", която заряза Веско Газката заради пандизчията Пеньо Мангъров, преследвала Константин при всяко негово участие в Пловдив.

В местния хотел "Марица", в който певецът отсядал след всеки концерт, Кузмова го причаквала с надеждата "да хрусне ярешко".

"Поне там Коцето е удържал атаката и фронта", бъзикат се по този повод зевзеци от града под тепетата със звездата на "Пайнер".