Скандалният гей Кристиян Стойков от „Биг Брадър" се извини на футболиста Валери Божинов за измишльотините си, че е спал с него.

Веднага след като напуснал „Биг Брадър", изрусеният 21-годишен хомосексуалист потърсил личен контакт със спортиста, за да го увери, че съжалява. Той пробвал да му се обади по телефона, но мобилният апарат на нападателя на сръбския „Партизан" бил изключен. Затова и Крис му пратил съобщение, в което го уверява, че ще се извини публично и че би искал да му се реваншира по някакъв начин, разкриха за „Всеки ден" от екипа на „Биг Брадър".

Стойков призна в интервю за „Всеки ден", че е имал предвид съвсем друг Божинов, а не бившият мъж на Николета. „Аз познавам много хора с такова име! Валери Божинов - футболистът не го познавам лично, нямам никакъв допир до него. Моят Валери Божинов е пластичен хирург", категоричен бе Кристиян. „Ще се свържа с него! Мога да му се извиня публично, на Валери Божинов. Ако Николета Лозанова е афектирана - ще й се извиня. Може да ми се обади - ще я уверя, че не съм имал връзка с нейния съпруг", заявява още Стойков, който очевидно се е стреснал сериозно от вероятността срещу него да бъде заведено дело от Божинов.

Колоритният гей от плевенското село Жернов изхвърча от шоуто „Биг Брадър" още при първите елиминации в понеделник вечерта. Изгонването му бе изненадващо за голяма част от зрителите, защото той бе един от най-интересните елементи от началото на шоуто. Стойков създаде скандал още с влизането си в риалити предаването, след като обяви, че е спал с Валери Божинов и дори даде неискани подробности за размера на мъжкото достойнство на спортиста.



Всъщност, причината Стойков да напусне Къщата на „Големия брат" завинаги не е точно негативният вот, който е обрал от зрителите на шоуто. Наистина феновете на предаването, които са гласували против него, не са били никак малко. Но наравно с него в класацията за изритване е бил екс футболистът Пламен Богданов, пише „Всеки ден". Спортистът е бил този, който всъщност е трябвало да напусне риалити шоуто, но малко преди окончателния избор, от екипа на предаването излъчиха доста очернящо видео за Стойков.

В него бяха събрани всички грозни сцени и неща, които бе правил Крис по време на престоя си, както и отвратителното му командорене като „Биг Бос". Отгоре на всичко по време на живото предаване, Крис бе единственият без защитник. „Принципно поканихме сестра му, но тя отказа в последния момент", обясни Ники Кънчев. Това, разбира се, обърнало нещата в полза на спортиста и в ущърб на Стойков. Така и се стигнало до там, че именно той да изхвърчи от шоуто.

От екипа на „Биг Брадър" решили, че е крайно време Стойков да напусне предаването, за да се избегне опасността от евентуални съдебни дела срещу предаването от страна на засегнатия от клеветите на Стойков Валери Божинов. Нападателят на „Партизан" бил твърдо решен да си търси правата в съда, ако Крис продължи да стои в шоуто.