Истинска война се разрази в социалните мрежи заради боклуците, които предлага „дизайнерката” Миглена Каканашева. Ревлата от Раковски предлага 3 броя маски за 15 лв. На рекламните снимки предпазните средства изглеждат много добре, но на живо лъсва истината – те приличат на износени боксерки и изглеждат като парцали.

„Поръчах намален сет от 3 маски без право на избор с 3 филтъра. Уточнено е, че под "без избор" имат предвид цвета на маските. Дотук добре. Пратката пристигна и какво да видя - маските нямат нищо общо със снимките и филтърите липсват. Пратката беше без преглед. Маските мязат на парцали, които и вкъщи мога да си ушия. (съзнавам, че дупчиците са за филтрите, но е изключително грозно изработено) Това нещо е толкова твърдо, че е невъзможно да го изгладиш. Искам да предупредя всички останали, че маските й не струват! Дадох 15 лв. Написах и коментар под публикацията й във фейсбук за този сет, който беше изтрит и после ме игнорира и на лично съобщение”, оплака се клиентка на Мегз, цитирана от Лупа.



Това е действителният вид на артикулите

Жената не е единствената, която се оплаква от качеството на продуктите, но явно при Каканашева важи принципът – веднъж да се прецакат да поръчат, дори и да не повторят.

Зъбатата хитруша, която поведе война срещу Мартин Карбовски и го обвини в сексуален тормоз, е категоризирана от вече бивши клиенти, че е фалшива като продуктите, които предлага. "Мегз показва едни дрехи и артукули, а при отварянето на пратката получаваш съвсем други неща" - оплакват се потърпевши. Не липсва и критика към т.нар. маски Емоция, които са прозрачни и трбва да помагат на хората да си показват емоциите, както и да са в помощ на глухонемите.

"За първи път правя публична рекламация, нооо доста време чаках въпросните “прозрачни маски “, понеже съм сервитьорка и исках хората да виждат че се усмихвам, отделно че и доста трудно ме чуват с другите маски, но да се върна към главната тема. Поръчах си прозрачни маски от Megz за работа, за да може общуването с клиентите да е по-лесно и приятно, но главната цел на въпросната жена е уж да помогне на глухонемите да контактуват по-лесно * евала за идеята за маркетинг *, силна цел и изказвания, но за жалост без покритие. Отварям ги още в куриерския офис и ми стана смешно. Нямах право на тест разбира се, но в момента в който ги сложих и просто издишах веднъж, цялата маска се замъгли Да не споменавам даже, че е и над очите при което и “ видимостта “ ми се изгуби. Втората има нещо, което предполагам че трябва да е за под брадата, но все едно е хванато с телбод и когато го сложиш буквално те врязва+ че и даже размерите не отговарят. Твърдият найлон, пластмаса или не знам как да го опиша още, е все едно изрязан с ножица ей така и даже не са заоблени и краищата. Снимала съм всичко ясно, за да може сами да си направите преценка. Не е въпрос за парите, а за очакванията и уж за така “ вдъхновяващата “ и “ благородна “ идея. И понеже знам, че ще има хора, които ще кажат “ Като не искате да са китайски боклуци си ги взимайте от аптеки “ , да, така е, нооо, понякога има и такива ситуации . За това и казвам, ако решите да си взимате от “ уникалните прозрачни маски “, имайте си едно наум че можете и сами да си ги направите от старата си плажна топка, понеже и миризмата е и абсолютно същата", пише друга клентка, която е разочарована от дизайнерката.