40 стотинки струва филийка най-обикновен бял хляб в ресторанта на един от финалистите в първия сезон на Hell's kitchen Филип. Заведението на пъпа на Варна привлича тълпи от туристи, които веднага разпознават риалити героя, който снове от маса на маса и лично носи част от поръчките. Те обаче бързо се разочароват, след като видят, че чинийката, в която им сервират тарама хайверът е напукана, въпреки цената от 7 лева.

Още по-голям става конфузът, ако си поръчат допълнително количество хляб, защото то не само се таксува, но и на цена, каквато в останалите баровски варненски заведения не съществува. Бяла филия сух хляб, който само трябва да го играе препечен излиза 40 стотинки, при това сервирана от нелюбезен келнер. Иначе част от менюто си заслужава-мидите с бира и тортата с крокан-счукана горена захар са наслада за небцето, а бирата е добре изстудена. Бургерите обаче са с купешка питка, а приготвянето им в натоварените часове отнема близо 60 минути. Явно Филип се опитва да осребри веднага и без много да се старае моментната слава, която му донесе предаването по Нова, преди да започне новия сезон.