Един от популярните столични клубове, в които често гостуват звездите на телевизия “Планета”, раздаде своите Годишни награди за 2015.

Носители на отличието “Певец” и “Певица” на годината станаха Фики и Преслава, които бяха удостоени със специално изработени за случая статуетки под формата на CD диск, съобщават от музикалния канал.

Преслава не успя да присъства лично на партито, но получи своята награда на следващата вечер, когато имаше участие в клуба. Фики също бе много развълнуван от това признание и сподели:

“Изключително съм щастлив да получа тази награда, благодаря Ви! Това е голям стимул, но и отговорност, затова ще продължа да работя все така упорито, за да защитя титлата и да радвам публиката с хубави песни”.

Певецът призна, че очаква с нетърпение и музикалните награди на телевизия “Планета”, от които през 2014 си тръгна като носител на приза “Певец на годината”. Изпълнителят се радва на една много успешна година и със сигурност ще намери заслужено място сред номинираните поне в няколко категории за престижните отличия.

Актуалният сингъл на Фики и Преслава “С теб или никой” също се радва на изключителен интерес от публиката и е сред най-желаните песни в клубовете в момента.