Съпругът на поп – фолк иконата Галена получи статуетка – бронзов бик от престижен конкурс. Наградата на Галин му бе присъдена от специално жури, което имаше за цел да определи инвеститор № 1 на България за миналата година.

Предприемачът от Велико Търново, който ръководи заводи за производство на захарни изделия, бе отличен не само заради интелигентната стратегия за популяризиране на вафлените си продукти, но и заради смелите инвестиции в областта на поп – фолка. Защото за никого не е тайна, че успешното представяне на Галена се дължи именно на неговите възможности, въпреки че самата тя много пъти е отричала тези факти.

Галена и Галин обаче се проявиха като истински ВИП персони и не си направиха труда да си получат наградата лично. Вместо да зарадват организаторите на конкурса, те изпратиха свой представител да ги отсрами пред обществото. Това на секундата даде повод на завистници да твърдят, че певицата е задействала връзките си в света на богатите, за да му издейства първото място, пише skandalno.net.

Близки до звездното семейство пък разкриват, че наскоро Галена и Галин прекарали гореща любовна нощ в скъп хотел, намиращ се в един от нашите най – известни зимни курорти. Това станало преди няколко дни, след като чалга изпълнителката имала участие там. След края на шоуто, двамата се усамотили в луксозната стая и до сутринта буйствали под чаршафите.

Камериерките на хотела разказали на сутринта, че вафленият бос навярно е истинско животно в леглото, щом е успял да издържи на огнената си съпруга толкова часове.