Киноманите с нетърпение очакват новите хитови заглавия.

Най-качествените предложения от световните екрани ще подарят на феновете си неповторими преживявания. Струва си да ги гледате.

Вижте кои са най-чаканите филми през 2017 година

"Трите Хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж"



Третата част на експлозивния блокбастър, който даде ново определение на шпионския трилър, вади бившия спец по екстремни спортове и настоящ правителствен агент Кейдж от принудителното му усамотение.

Той трябва да се противопостави на смъртоносния боец Шиан и екипа му, които искат да пуснат в употреба ужасяващо оръжие под името Кутията на Пандора.Освен Дизел във филма ще видим Самюъл Джаксън, Руби Роуз, Дони Йен, Тони Колет, Тони Джа, Нина Добрев и Ариадна Гутиерес. Филмът ще излезе на 20 януари.

"Петдесет нюанса по-тъмно"

Навръх Свети Валентин 2017 г. на големия екран излиза „Петдесет нюанса по-тъмно" - екранизацията на втората книга от хитовата поредица на Е.Л. Джеймс

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън отново ще влязат в ролите на Крисчън Грей и любимата му Анастейжа Стийл.Блокбъстърът „Петдесет нюанса сиво" от 2015 г. донесе на създателите си приходи от над 560 млн. долара, а манията, която породиха както книгата, така и филмът, превръщат „Петдесет нюанса по-тъмно" в едно от най-чаканите нови заглавия.

"Красавицата и звяра"



Кинокомпанията Disney пусна първи трейлър на игралния "Красавицата и звяр". Главната роля е поверена на Ема Уотсън. В продукцията участие взимат още Юън Макгрегър, Люк Евънс и Дан Стивънс.

Филмът е планиран да излезе на 17 март 2017 г. През май първият тийзър на "Красавицата и звяра" получи рекорд по гледане.

От видеото се вижда, че филмът следва доста анимацията на Дисни от 1991 г, като спазва дори облеклото при ключови епизоди като танца между Звяра и Бел.

Анимационният филм е с номинация за "Оскар".

"Бързи и яростни" 8

Universal Pictures пуснаха първи трейлър на "Бързи и яростни" 8. След като предишната част от най-скоростния филм спечели рекордните 1 млрд. долара по целия свят, сега най-новата глава от най-популярният филм се очаква да подобри не само печалбите, но и всички рекорди до сега.

Премиерата е обявена за 14 април 2017.

"Карибски пирати: Мъртъвците не разказват приказки"

Disney пусна през октомври тризър-трейлъра за следващият филм от култовата поредица "Карибски пирати: Мъртъвците не разказват приказки". Премиерата на филма е насрочена за 26 май 2017 година.По сюжет, капитан Джак Спароу открива, че го преследва старият му враг, капитан Салазар и неговите призрачни пирати. Злодеите искат да унищожат всичките моряци по света. Героят може да оцелее само ако намери един мощен артефакт - тризъбеца на Посейдон - който предоставя на своя собственик пълен контрол над моретата.

"Аз, проклетникът 3"



Първият трейлър на "Аз, проклетникът 3" е налице и отново ни среща с познатите ни герои Гру, Луси, Марго, Едит, Агнес и миньоните В САЩ анимацията ще тръгне по екраните на 30 юни 2017.

"Спайдърмен: Завръщане у дома"

Филмът излиза на екран през юли 2017г. В главната роля е Том Холанд, който се появи като Спайдърмен в "Първият отмъстител".

Според сюжета този път на Питър Паркър помага милиардерът Тони Старк, известен като Железният човек.

"То"

Приключиха снимките на подготвяната от години и претърпяла сериозни сътресения (изразяващи се най-вече в напускането на оригиналния автор на проекта Кари Фукунага), бленувана от всички фенове нова екранизация по романа на Стивън Кинг „То" и това беше една от последните решителни крачки към екрана. Премиерата е 8 септември 2017.

"Лигата на справедливостта"

"Лигата на справедливостта" ще се появи на голям екран през месец ноември 2017 година, като подобно на "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", лентата също ще бъде режисирана от Зак Снайдър.

В "Лигата на справедливостта" ще видим имена като Бен Афлек (Брус Уейн/Батман), Хенри Кавил (Кларк Кент/Супермен), Гал Гадот (Уондър Уоман), Джейсън Момоа (Акуамен), Рей Фишър (Сайборг), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Джей Кей Симънс (Комисар Гордън) и евентуално Джаред Лето в ролята на Жокера.

"Междузвездни войни: Епизод VIII"

Осмият епизод на фантастичната киносага "Междузвездни войни" ще тръгне по кината на 26 май 2017 г.