Истински трус на плажа предизвика появата на най-едрогърдата чалга звезда. Юнона изложи на слънце огромните си силиконови дини, които цял ден събират загорели мъжки погледи. Певицата Юнона се слави с това, че има най-скъпия силикон сред колежките. Тунингът, с който изпълнителката попълни деколтето си, е за рекордните 7 бона, хвали се самата тя.

Любовницата на покойния Нончо Воденичаров вее щедро даденостите си не само на плажа, но в клиповете си. Именно заради това, преди няколко години, Митко Пайнера не искал да пусне в телевизията си неин клип. Според него видеото минавало допустимата граница на пошлостта и се наложило да го презаснеме с по-малко голота.

В момента изпълнителката на "Само на думи" събира тен край "Св. св Константин и Елена", а огромният й бюст прави впечатление от километри. Певицата изкушава и последователите си в социалната мрежа с горещи фотоси от плажа, за да не се чувстват пренебрегнати. Юнона снима и всички деликатеси, с които се глези по време на морската си почивка.

източник:Блиц