Британският принц Хари бе обявен за най-готиния мъж в света в класация на сп. GQ, предаде “Контактмюзик”.

В списъка са включени само известни млади господа на възраст до 37 г. За да се класират в него, те трябвало да имат “завидно чувство за такт, талант да превръщат обикновените неща в необичайни, или просто шантава прическа”.

Победителят Хари е описан като “войник, посланик, играч на поло, плейбой”, който изградил имиджа си около серия гафове в Афганистан.

Иначе той е известен и с активното си и сериозно участие в благотворителни каузи, и със среднощните си забежки с по няколко дами наведнъж, и с пиперливия си език.

С чара си малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлз успява да победи един от най-популярните млади мъже през последните години - актьора от “Здрач” Робърт Патинсън. Той остава на второ място, въпреки че девойките по света го боготворят.

Изненадващо на трето място е не актьор, музикант или футболист, а личният асистент на американския президент Барак Обама - Реджи Лав. Освен с административни дела, Лав е незаменим помощник на Обама и в... баскетбола. Двамата редовно го практикуват, стига да имат време.

На четвърто място в класацията е рапърът Дизи Раскал, пети е актьорът Джейсън Шуорцман, а шести е спринтьорът от Ямайка Юсеин Болт. Останалите в челната десетка са фотографът Райън Макгинли, сценаристът Дъстин Ланс Блек, барабанистът Мат Хелдърс и писателят Уелс Тауър.
Още по темата