Целулитът - "враг" номер едно на жените, е любим дефект за папараците, които всячески се опитват да го документират у звездите.

Но това, че една знаменитост има целулит, не означава, че блясъкът й помръква, пише италианският сайт Leiweb и представя класация на най-привлекателните звезди с целулит, съобщават от БТА.

На първо място е Шарън Стоун, чийто целулит беше регистриран, докато слизаше от автомобила си. Следва я музата на Уди Алън - Скарлет Йохансон. Нейният дефект също беше уловен от папарак, докато тя се опитваше се слезе от возилото си.

На трето място е топ моделът Кейт Мос, чийто целулит беше документиран на ревю на Луи Вюитон. В класацията следва Камерън Диас, демонстрирала портокалова кожа на бедрата по време на излет на плажа.

На пето място е Мила Йовович. Неотдавна тя роди момиченце и по време на бременността напълня страшно много. Въпреки че сега е върнала формата си, папарак успя да забележи, че красавицата страда от леки наченки на целулит, докато я снимаше в кафене.

Най-сексапилната дама от сериала "Сексът и градът" Ким Катрал шокира папараците със зловещ целулит на плажа, но това не отне сексапила й. Ето защо тя е поставена на шесто място в класацията на звездите, които си остават красиви и с портокалова кожа.

На седмо място е Кейт Хъдсън, която неотдавна призна за целулитния си проблем и сподели, че се е опитала да го ликвидира с липосукция. После обаче установила, че карането на колело помага много повече от хирургическата интервенция.

Божествената Хали Бери се нарежда на осмо място, заради лекия си целулит, с който се сдоби след раждането на дъщеричката си.

Символът на съвършенството в сериала "Отчаяни съпруги" Марша Крос неотдавна ужаси папараците с целулит, започващ от коляното и обхващащ цялата предна част на бедрото. Тя обаче очевидно не се притеснява от проблема си и продължава да сразява недискретните папарашки погледи с ослепителната си усмивка. Затова в класацията се озовава на девето място.

Десетката на красавиците с целулит се оформя от друга "отчаяна съпруга" - Ева Лонгория. В сериала "Отчаяни съпруги" героинята й се притесняваше дори от най-малкото си несъвършенство. Извън снимачната площадка обаче актрисата изобщо не се притеснява да показва целулита под късите рокли, блузони и туники, които носи обикновено, пишат от dir.bg.