Популярни имена от родните шоусреди се увлякоха в модните тенденции заедно с децата си. Това се случи на партито на фешън платформата Answear. Соул дивата Белослава, писателката Ваня Щерева, светската дама Ива Екимова и един от най-разпознаваемите радио гласове - Ива Дойчинова се появиха облечени в синхрон с порасналите си момичета.

Целта на партито бе да бъдат показани актуалните дрехи на световни топ марки за пролет-лято 2019. Също така и да се представи общия стил на две поколения.

На събитието в столичната галерия „Структура“ певицата Белослава пристигна с талантливата си наследничка - художник и любител на екстремните спортове Божидара. Двете бяха избрали бели тишърти и бели маратонки, за да подчертаят общите елементи в стила си. Ексцентричната Ваня Щерева доведе своята дъщеря - набиращата популярност певица Мила Роберт. Те дефилираха в секси гащеризони, комбинирани с кецове.

На събитието се появи и 16-годишният модел Белослава Хинова, която наскоро дефилира за Chanel и така стана втората българка работила за луксозната марка. И към момента за френската модна империя дейно участва Кремена Оташлийска, неотдавна реализирала специалната фотосесия за колекцията Resort 2019 на Chanel.

Актрисите Яна Маринова, Луиза Григорова, Лорина Камбурова и Доротея Толева също влязоха в крак с модното парти на Answer.bg. До късно вечерта се забавляваха екзотичната лекоатлетка Карин Околие, фронтменът на Д-2 Дидо със съпругата си и певицата Рут Колева. Появи се и риалити готвачката от "ВИП Брадър 2018" Божана Кацарова.

Облечена в огненооранжева рокля и с грим, изобразяващ пламъци, зад диджейския пулт застана Глория Петкова. Освен че миксира музика и се снима като модел, напоследък тя успешно се изявява и в киното и на малкия екран („Денят на бащата“, „Безкрайната градина“).

Специален гост на събитието беше Dena - българката, която в момента е сред най-големите звезди на клубната сцена в Берлин. Освен нейното изпълнение, сред изненадите за гостите беше стая, пълна с бели балони, между които да се "гмурнат" и супермодерни хаштаг принтери за разпечатване на снимки от Instagram.