Новата Miss International Teen Princess 2017 - българката Биляна Лазарова е влюбена в сина на Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата заради продукта, който произвежда. 16-годишната красавица твърди, че 21-годишният Ники е нейната голяма любов, а родителите й му се доверяват напълно. Младият мъж работи като счетоводител в компаниите на баща си, разказа Биляна пред Венета Райкова.
„Той е много амбициозен. Не е мамино синче, което би чакало родителите му да го издържат”, разказа още Лазарова в „Горещи срещи”. Тя не иска да крие личния си живот от медиите, затова не се притеснява да снима Ники в един от клиповете си, защото освен като модел се изявява и като певица.


Младата дама говори четири езика и мрази пластичните операции. Тя твърди, че не би прибегнала до тях, защото харесва натуралната красота. На конкурса в Тайланд за най-хубава тийнейджърка спечелила публиката и с пеене, с което планира да продължи да се занимава.
Преди години Александър Найденов нашумя в светските среди заради връзката си актрисата Елен Колева.

Любовта им премина през много скандали и раздели, но днес Елен е щастлива с новия мъж до себе си. Тя отпразнува една година от запознанството си с Марсел на морския бряг и пусна снимки във Фейсбук.