Те са красиви, съблазнителни и успешни. Освен това бельото им стои адски добре.

Някои от най-незабравимите модели на бельо са под опеката на марките Victoria's Secret и Agent Provocateur. Каквото и да носят обаче, телата и излъчването им говорят достатъчно. Ето ги и тях :

10. Александра Амбросио- Мацката започва професията си на модел едва на крехката 15 -годишна възраст
с рекламна кампания на марката Guess. Невероятната бразилка дебютира като ангел на Виктория Сикретс
през 2000 година, а четири годии по-късно тя става едно от най-популярните лица на марката.



9. Дита фон Тийз- Брюнетката е известна като кралица в бурлеската пърформънсите и бързо се превръща в лицето на този тип танци в Америка. Тя признава, че започнала кариерата си на стриптийзьорка на 18 години, след което модата и танците я обсебват напълно. Agent Provocateur - е марката която най-мнного инвестира в нея.



8. Ева Мендес - Красавицата е актриса, не модел, но успешно се справя и с двете си амплоа. Тя е рекламирала бельо само веднъж в кампанията на Келвин Клайн през 2008 но представянето й тогава е достатъчно незабравимо за да се споменава името й постоянно.



7. Мариса Милър- Американката се издига бързо в света на модата. След като позира за небезизвестният форограф Марио Тестино за корицата на италианския и американския Вог, Мари се превръща в сензация. Следва договор с Виктория Сикретс и многобройни корици и кампании на марки бельо.



6. Тайра Бенкс- Макар бившата манекенка да се подвизава предимно като водеща на своите риалити шоута, славата й на един от най-търсените модели на бельо все още я следва по петите й .Тя става един от първите чернокожи модели, които се появяват на корицата на мъжки списания, както и в каталога на Виктория Сикретс



5. Хайди Клум - Тя започва кариерата си през 1997 година, като ангел на Воктория Сикретс. Оттогава тя не просто е един от моделите на подуима но и водеща на великолепното шоу. Германката е водеща и продуцент на риалити за бъдещи дизайнери и дългогодишна съпруга на певеца Сийл.



4. Каролина Куркова- Още на 16 години Виктория Сикретс я вербуват и превръщат в един от най-предпочитаните си модели за бельо. Десет години след първото й появяване по бельо, кариерата й върви все така стремглаво нагоре, а наскоро се пробва и като актриса в американска екшън продукция



3. Адриана Лима- Нейното лице и тяло са сниноми за бельото на Виктория Сикретс. Наета е от тях през 2000, но още през 2003 тя открива шоуто. Същото се отнася и за годините 2007 и 2008.Лима се превръща в международния
посланик на марката.



2. Кейт Мос - Тя е може би най-употребявания пример за истински успешен модел. Макар, че е твърде слаба и ниска за услугите на Виктория Сикретс, Кейт се е появявала в десетки рекламни кампании на бельо- включително и за една от най престижните Agent Provocateur



1. Жизел Бюндхен- Според сп.Форбс, Жизел е най-скъпоплатеният модел за последните шест години. За разлика от Хайди КЛум и Тайра Бенкс, тя все още е действащ модел. Кариерата й е основана предимно на изяви на подиума и модни кампании. Договорът й с Виктория Сикретс е сигурно най-дългия в историята на моделството. Казано в средите на модата, няма по-голяма от Жизел.

Източник: Blife.bg