Успешно приключи един от най-интересните и провокиращи видео конкурси - „София в един кадър”.

Затруднено от голямата конкуренция, журито избра трима победители - Людмил Стоянов, Стефан Марков и Стефан Аспарухов. Техните клиповете "Fast Sofia", "Sofia Culture", "Бул. Витоша през февруари", "Sofia Dance Culture", "Summer Sofia", са заснети само в един кадър и представят личния им поглед към града, в който живеят.

В конкурса участваха над 60 клипа, обединени от идеята младите хора да покажат собствения си поглед към места и събития в столицата, които са ги впечатлили. Организаторите са приятно изненадани, че младежите, участвали в конкурса, са предпочели да представят повече хубавите страни на града, усмихнатата столица – забавленията, цветовете, музиката. И тъй като в платформата, въпреки края на конкурса, продължават да бъдат качвани клипове, организаторите са решили да продължат активността на сайта за видео споделяне sofiainoneframe. Той вече се превърна в състезание на креативността. Младите хора се стремят да показват интересни места, събития и случки само в един кадър и да демонстрират колко много може да се види само с един поглед. Те преоткриват София, но едновременно с това чрез платформата откриват и приятелства.

Най–добрите клипове ще бъдат събрани на DVD и разпространени до организатори на изложби, събития, културни организации, туристически агенции и други заинтересовани страни.

Проектът „София в един кадър”  се реализира с финансовата подкрепа на Столичната община - програма  „Европа”,  за подпомагане на  кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г.