След емоциите около премиерата на своя първи клип в музикална компания “Пайнер”, Даниела Пирянкова се радва на заслужена ваканция. Това е своеобразна награда за успешния дебют на певицата в телевизия “Планета”. В официалния си профил в Instagram, тя публикува поредица от морски кадри, на които позира по бански като истински модел.

За www.planeta.tv младата музикална надежда разкри, че е в турския курорт Чешме заедно със своето семейство:
“Използваме последните дни от лятото, за да се насладим на хубавото време преди началото на учебната година. Много пъти сме били в Турция, но в Чешме сме за първи път. Харесват ми плажовете, белите пясъци и кристалната вода”, казва младата певица. Пирянкова, която се изявяваше в „Шоуто на Слави” заедно с Крисия, отслабна драстично и може да се изфука с перфектна фигура. В момента тя е най-младата в отбора на „Пайнер”.

Междувременно “Бомба”, взривоопасният дует на Даниела Пирянкова и Джордан, вече има над 600 хиляди преглеждания в PlanetaOfficial. Така клипът се нарежда сред хитовете на Лято 2019. Изпълнителката не смята да забавя темпото и веднага започва работа по нови проекти след края на ваканцията. Тя се надява да успее да съчетае учението с музиката, която е нейната голяма любов.