Бившата певица в „Шоуто на Слави“ Даниела Пирянкова свали 20 килограма и стана младата надежда в „Пайнер“. Гласовитото момиче е родено на 4 юни 2004 година, но има зад гърба си доста сериозна музикална биография. Когато е на 10 г., стига до първи кръг на кастинга за “Детската Евровизия”, а на публиката е позната най-вече от “Шоуто на Слави”.

През 2017 г. тя стана новата партньорка на г-н Андреев в рубриката “Запознай се с малките” и си партнира с Крисия. По онова време Даниела бе с наднормено тегло, което стилистите на Трифонов пробваха да прикрият с дълги ефирни рокли, но безуспешно. Издаденото коремче, паласките и големите бузи обаче са в миналото на Пирянкова, също като шоуто. При шефа на „Пайнер“инж. Митко Димитров певици с подобни фигури не вървят, защото и той самият може да се похвали със стегнато тяло.

Затова, когато решила да продължи професионалния си път в компанията,където в момента е най-младата певица, Даниела се взела в ръце, минала на хранителен режим, наблегнала на спорт и резултатът е налице. Днес тя е елегантна дама с перфектна фигура. Почитатели на фолк залагат, че подобна трансформация ще претърпи и Радко Петков от „Гласът на България“, който също отскоро е в редиците на фирмата.