Бившият футболист на ЦСКА най-накрая ще отговаря пред съда за побоя над Катрин Вачева, който й нанесе в началото на 2010-та.

Година и половина мина от инцидента, но благодарение на връзките си, Орлинов съумяваше да се измъкне от правосъдието. Някои от адвокатите му обаче го оставиха през това време, защото бил нередовен като клиент и не плащал навреме хонорарите.

През всичките месеци някои медии умишлено оправдаваха с писанията си скандалния футболист и твърдяха, че цялата история е била PR от страна на моделката. Ето обаче, че се слага край на всички спекулации. Дело ще има – и ако съдът бъде обективен, Орлинов трябва да получи своето наказание! Най-вероятно цирковете ще продължат и той всячески ще се опита да го осуети, но едва ли Вачева ще остави нещата така, след като вече толкова време чакаше, търпеше и се надяваше.

Бившият футболист на ЦСКА, Славия и Спартак Варна в момента играе за третодивизионния Загорец (Нова Загора). Въпреки, че освен Катрин и други момичета свидетелстваха срещу него, разказвайки за това как ги е малтретирал, наскоро Орлин стана татко и се задоми в Сливен, пише Zasada.bg.