Новата Мис България Ваня Пенева става тв водеща и ще разпитва не кого да е, а самия проф. Юлиян Вучков. Това ще стане в четвъртък в рубриката „Гореща точка” по TV7 от 8 ч.

Рамо на младата дама ще даде и титулярът Николай Бареков. Двамата ще подложат буквално на кръстосан разпит флагмана на телевизионните размисли и страсти.

Разговорът ще се върти предимно около появилата се информация, че на 75 години Вучков смята да става баща и наистина ли с дългогодишната му приятелка работят за бебе ин витро. Няма да бъдат подминати и още куп интересни теми, по които професорът ще изкаже компетентното си мнение - любовта, политиката и рейтингите на мъжете в очите на жените.

При първото гостуване на новоизбраната Мис България в студиото на Николай Бареков той останал впечатлен от мечтата й да работи като тв журналист. Сега той решил да покани Ваня за специална ководеща на разговора с Вучков. От екипа на предаването не се ангажират да обяснят дали двамата „колеги” заедно ще бистрят въпросите към известния си гост и кой от тях ще вземе по-голямо участие в разговора.

„Ваня е едно красиво момиче. От TV7 просто решихме да осъществим една нейна голяма мечта. Не можем да кажем категорично, че тя ще е водеща при нас. Само бъдещето ще покаже какво ще стане”, казаха продуцентите на сутрешния блок на TV7 за "Монитор".
.