Тази година организаторите на "Обичам 90-те", Coco Agency и радио ENERGY, зарадваха феновете на 90-те като подготвиха и лятно издание на концерта, което ще се състои от 20.00 ч., на 9 август, в Летния театър на с. Лозенец.

На сцената на "Обичам 90-те", както вече беше обявено ще се качат NANA, ICE MC и Jenny от Ace of Base.

Една от изненадите на вечерта за феновете на музиката на 90-те, ще бъде премиерата на най-новото парче на рапъра NANA. Песента е със заглавие "Amazing". По създаването на парчето NANA е работил заедно с DJ Stutter от Дубай. Изненадите от негова страна не спират до тук. В интервю дадено за организаторите, NANA сподели, че скоро ще снима и видео към общ проект с певицата DesiSlava, с която ги свързва дългогодишно приятелство. Освен с нея той планира да запише и съвместно парче с Vessy Boneva.



За феновете на деветдесетарския хип-хоп и евро денс остава само да проявят малко търпение преди да могат да чуят, на 9 август, най-новото от NANA, както и да си припомнят едни от най-емблематичните хитове на 90те с ICE MC и Jenny от Ace of Base.

Билети за лятното издание на "Обичам 90-те" може да откриете в мрежата на Eventim и техните партньори. Към момента налична е категорията билети на стойност 30 лв. Броят на билетите в тази ценова категория е 300. След тяхното изчерпване цената на билетите ще бъде 35 лв, а на място в деня на концерта - 40 лв.