Да се отървеш от излишните си килограми е трудна работа и истинско предизвикателство пред всеки, познал тегобата на наднорменото тегло. Често пъти хората в подобно състояние са изправени пред нелеката задача да променят всичките си доскорошни навици. Това означава както въвеждането и спазването на нов и здравословен хранителен режим, така и задължителното преминаване към по-активен начин на живот. Второто обаче е далеч по-сложна задача за закръглените дами с по-впечатляващи форми. Те са принудени да се сблъскват с всевъзможни подигравки от страна на околните заради теглото си. Сред тях е и известната блогърка и макси модел Анна О'Брайън, която също не е лишена от злобни нападки и подигравки от социалните мрежи.

Това е и поводът марката Academy Sports and Outdoors да се обърне към нея и да я покани за лице на новата им линия спортни екипи "BCG". Идеята им е по този начин да подкрепят и да стимулират всички жени по света да водят активен начин на живот, без да се срамуват от телата си.

"Това е изключително предизвикателство за мен, имайки предвид бариерите и трудностите, троловете и негативните коментари, с които дамите с по-голям размер дрехи са принудени да се сблъскват ежедневно. За мен ще бъде удоволствие да помогна с моите съвети, базирани на личния ми опит, и да стана част от тази благородна мисия на бранда“, споделя Анна на профила си в Инстаграм.

„Всички имаме право на свободен достъп до активен начин на живот и никой няма право да ни пречи за това“, апелира от стената си Анна.

Към момента пищната блогърка се радва на огромна популярност, както и на над 13 хиляди лайка.

Текст: Woman.bg