Благой Георгиев – Джизъса си показа в социалните мрежи татуировката с името на любимата. Тя е направена за 2 г. любовни отношения между Златка Райкова и бившия футболен национал. На татуировката пише: „Злати 13.08.18“.

Звездата на футбола, а по-отскоро и на модата, има навик да татуира по-важните неща в живота по тялото си. Така най-много са християнските символи. Обикновено татуира и имената на жените, с които има по-трайни отношения. Наскоро обаче реши да премахне тези с Христина, майката на най-големите му две деца, както и името на татарката Есмер, която роди втория му син. В края на миналата година футболистът си татуира името на третия син, който Златка Райкова му роди – Благой Джуниър. Тогава обяви, че последната му татуировка ще бъде с името на Златка. Сметнал, че има твърде много рисунки и надписи по тялото си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on

Засега не е напълно ясно дали и кога Джизъса и Златка са подписали, но тя преди време обяви, че двамата са прекарали прекрасен меден месец в началото на лятото. Златка обаче съвсем официално си го нарича „моят съпруг“.