Райън Рейнолдс беше обявен за най-сексапилният мъж в света от списание „Пийпъл".

Звездата от филма „Предложението" оглави годишната класация на списанието и сподели, че очаква съпругата му Скарлет Йохансон, която тази седмица беше обявена за Жена на годината от сп. „GQ", да му се подиграва.

„Просто трябва да вървиш по течението. Това дава повод на семейството ми да ми се подиграва до края на живота ми. Сега ще ми казват: „Ей ти, най-сексапилният мъж, изхвърли боклука". Това не звучи добре. Най-трудната част ще бъде да защитя тази титла при разговор със случайни непознати", споделя Райън, отбелязва БГНЕС.

Джони Деп, който миналата година беше обявен за най-сексапилния мъж от сп. „Пийпъл", тази година дори не влиза в топ 10 на класацията. В първата десетка след Рейнолдс се нареждат актьорът Джон Хам, звездата от поредицата „Здрач" Келан Луц, актьорът и рапър Матю Морисън, Джон Бон Джоуви, Джо Манганиело, Робърт Дауни-младши и звездата от „Анатомията на Грей" Джеси Уилямс.

Тази година списанието направило проучване и в социалната мрежа Facebook, където за най-сексапилен мъж феновете определили Вин Дизел - 11-ти в класацията на печатното издание.