След като най-сексапилният престъпник, Джеръми Мийкс, беше заснет от папараци да се целува на яхта в Турция с милиардерската наследница, Клоуи Грийн, всички се питаха какво ще се случи със съпругата му Мелиса.

В ексклузивно интервю за Daily Mail, г-жа Мийкс разкри, че бракът й със сексапилния модел е приключил.

„Той продължава да ми се извинява, но не за аферата, която е имал, а за начина, по който разбрах за нея. Чувствам се унизена не защото съпругът ми беше хванат с друга жена, а заради факта по колко безсрамен начин го направи. Тези снимки ще ме преследват завинаги. Въпреки думите му:

„Не исках да се случи така. Наистина не го заслужаваш.“, за мен този брак няма как да бъде спасен, затова взехме решение за развод“, разказа Мелиса.

Що се отнася до начина, по който е научила за забежката на мъжа си, тя сподели:

„Научих за изневярата чрез социалните мрежи. Една сутрин се събудих, взех телефона си, за да проверя профила си в Instagram и там ме очакваше съобщение от непознат човек, който ми беше изпратил снимка на съпруга ми как се целува с друга жена. Изпаднах в шок. Сякаш бомба беше взривила целия ми свят. Никога не бях чувала името на Коуи Грийн. Мислех, че Джеръми има работен ангажимент.“



След като вижда шокиращата снимка, Мелиса се опитва да се обади на съпруга си, но безуспешно, защото телефонът му бил изключен, което я ядосва още повече.

„Тя е знаела, че Джеръми е женен. За мен това е непростимо. Целият ми свят се срина и сърцето ми е разбито. Не знам какво да кажа на децата ни. Що за жена би причинила нещо подобно. Бракът ни не беше съвършен, но винаги съм вярвала в него, преди това да се случи. Непростимо е, че никой от тях двамата не се замисли за децата и как това ще им се отрази. Те се превърнаха в невинни жертви“, сподели Мелиса.