Близо година след като Симона Загорова официално обяви, че е влюбена, майка й Глория застана до гаджето Даниел. Hotnews.bg ви показва първата обща снимка на тримата, а най-щастлива на фотото изглежда Симона, която преди няколко седмици представи официално мъжа до себе и на баща си, който живее в Скандинавия.

През лятото, докато Симона бълваше снимка след снимка с изгората си Даниел, майка й не лайква нито един техен общ кадър. Запознати твърдят, че фолкдивата не одобрява особено много ченгето, което залюби Симона. Докато двамата изживяват романтичните отношения, Глория оставаше на заден план в живота на дъщеря си и дори не се появи на дипломирането й, защото на церемонията бе младеж. Освен че не харесва общите им снимки, се оказа че Даниел и Глория не са приятели в мрежата.

Още един признак за обтегнатите им отношения. Нито Глория, нито полицаят Даниел проявяват толеранс един към друг и се правят, че не съществуват поне във виртуалното пространство. Днес обаче недоразумението е изгладено и тримата се щракват заедно. Дали пък Глория не е подобрила настроението си след поредната терапия при доктор Емилова или просто се е уверила в любовта на младите, остава загадка.